Frigiderul cu Bun Gust

Carrefour lansează Frigider cu Bun Gust

Carrefour anunță lansarea proiectului Frigider cu Bun Gust, o inițiativă care își propune să îi ajute pe români în adoptarea unor obiceiuri alimentare mai…

Citește mai mult


Hamburger-meal meniu copii

Hesburger va sista vânzarea meniului pentru copii

Meniul pentru copii de la Hesburger va fi retras din primăvara anului 2026. Decizia se bazează pe eforturile depuse de lanț în domeniul sustenabilității, pe…

Citește mai mult


Gastronomie sustenabila 2025-109

WorldSkills România pregătește o nouă ediție a proiectului Educație pentru Gastronomie Sustenabilă

Pentru al treilea an consecutiv, elevii și profesorii din învățământul profesional și tehnic vor avea acces la programul Educație pentru Gastronomie…

Citește mai mult


-Sarbatoarea-Gustului-2024-Stil-de-viata-sanatos-02

Sărbătoarea Gustului a implicat noi elevi, profesori și părinți în promovarea alimentației sănătoase

Asociația Sărbătoarea Gustului, în calitate de organizator, anunță încheierea celei de-a 8-a ediții a programului educațional național „Stil de viață sănătos,…

Citește mai mult


Wellbeing 360_Secom_1200x628_

Secom anunță conferința Wellbeing 360

Secom Healthcare Group anunță conferința „Wellbeing 360˚ – Transformăm prevenția în stil de viață”, un eveniment prin care se dorește sprijinirea oamenilor în…

Citește mai mult


sezamo

Sezamo: peste 25% din legumele și fructele vândute de magazinul online sunt ecologice

Interesul pentru produsele certificate ECO se menține constant de-a lungul anului: peste 25% dintre fructele și legumele vândute pe Sezamo sunt ecologice,…

Citește mai mult


Educatie Alimentara in Romania

AGRICOLA: doar jumătate dintre români citesc frecvent etichetele produselor alimentare

Românii își doresc să mănânce sănătos, însă datele studiului „Educația alimentară în România” realizat de AGRICOLA și iVox arată că există o discrepanță între…

Citește mai mult


bio eco legume fructe alimente

Studiu MKOR – 50% din români nu au încredere în etichetele eco

Noul studiu ”Consumatorul etic din România 2025”, realizat de agenția de cercetare de piață MKOR, arată că sustenabilitatea devine un criteriu tot mai…

Citește mai mult


Olympus_eticheta_peelable

Olympus România face un nou pas spre sustenabilitate prin introducerea unor ambalaje mai prietenoase cu mediul

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, anunță implementarea unei noi tehnologii de etichetare a iaurturilor, pentru a sprijini…

Citește mai mult


Prof. Univ. Dr. Veronica Mocanu

Programului Traista cu sănătate produce efecte încurajatoare la 13 ani de la lansare

Programul educațional "Traista cu sănătate - Educație pentru un stil de viață sănătos", organizat de Fundația Tradiții Sănătoase și susținut de Nestlé, anunță…

Citește mai mult


Bolt Market 2

Bolt Market România a „salvat” 15,4 tone de deșeuri alimentare în 2024

Bolt Market a reușit să evite irosirea a 15,4 tone de produse alimentare în România, în 2024, cu ajutorul categoriei Save Me, disponibilă în aplicație. Aceasta…

Citește mai mult


Tetra Pak E3 eBeam

Tetra Pak lansează cea mai recentă tehnologie de ambalare la Simultan

Tetra Pak anunță instalarea cu succes a liniei sale de ultimă generație, Tetra Pak E3 Flex XH, la Simultan, procesator de lapte cu capital românesc.…

Citește mai mult