Confidențialitate

Politică de protecție a datelor

Politică de protecție a datelor

Website-ul www.jurnaldesustenabilitate.ro (“Website-ul”) apartine si este administrat de catre OXYGEN PUBLIC RELATIONS srl, cu sediul in Bucuresti, Strada George Constantinescu 2-4, Birourile 613, 615 și 606, Etaj 6, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8739/2008, cod unic de inregistrare RO23910846 („Oxygen” sau „Societatea”)

Prin aceasta politica de protectia datelor dorim sa va informam despre modul in care vom prelucra datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati cu ocazia vizitarii Website-ului nostru.

Un prim aspect pe care dorim sa vi-l aducem la cunostinta este acela ca am luat masurile necesare pentru ca prelucrarea datelor dumneavoastra sa se realizeze in conditii de siguranta si sa nu fie accesate sau dezvaluite tertilor sau oricaror persoane care nu trebuie sa le cunoasca. Siguranta datelor dumneavoastra este o obligatie pe care ne asumam sa o respectam intotdeauna.

In toate situatiile in care accesati Website-ul nostru, vom putea colecta in mod pasiv date precum: adresa de IP a device-ului folosit de dumneavoastră, tipul device-ului, tipul de browser pe care il folositi, precum și orice termeni de căutare pe care îi introduceți pe Website-ul nostru. Serverul nostru web procedeaza la agregarea acestor informații pentru a monitoriza nivelul de activitate pe Web-site-ul nostru, pentru a evalua eficacitatea acestuia și pentru a imbunatati conținutul, pentru a va face vizita o experienta usoara si placuta. Aceste date sunt colectate insa anonim, asa incat nu pot conduce la identificarea dumneavoastra. Mai multe detalii gasiti si in Politica de cookies.

Prin pagina noastra de contact, vom putea prelucra date personale precum numele si prenumele Dvs., adresa de email si continutul mesajului pe care ni-l transmiteti in scopul de a comunica cu Dvs. si a raspunde solicitarilor si intrebarilor adresate.

Daca veti dori sa va abonati la newsletter-ul nostru, va vom putea furniza informatii importante despre proiecte, idei, articole etc. despre sustenabilitate, mediul inconjurator, mediul de afaceri etc. ce pot prezenta interes pentru Dvs., situatie in care vom prelucra adresa de email pe care ne-o furnizati atunci cand va abonati la primirea de newsletter in acest scop specific.

Dorim sa acordati o atentie sporita atunci cand ne transmiteti date personale ce nu va apartin, precum date de contact, si care ar apartine unei alte persoane sau atunci cand ne solicitati sa facem anumite demersuri ce privesc o alta persoana. Va rugam sa va asigurati ca ati obtinut consimtamantul acesteia pentru a ne furniza datele sale si ca acele date sunt corecte, Oxygen urmand a fi exonerata de orice raspundere in aceste situatii.

Daca, prin natura mesajului sau solicitarii dumneavoastra, vom fi nevoiti sa contactam o anumita persoana indicata de dumneavoastra, trebuie sa stiti ca va trebui sa dezvaluim acesteia sursa datelor pe care le detinem despre persoana sa, respectiv numele dumneavoastra.

In situatia in care motivul corespondentei dintre noi implica transmiterea de date cu caracter personal despre dumneavoastra sau alte persoane de la care aveti acceptul in acest sens, prin posta electronica, va recomandam sa limitati la minimum transmiterea de date cu caracter personal in cuprinsul emailului, procedand mai degrabă in includerea acestor date intr-un document pe care sa il parolati si apoi sa ni-l transmiteti pe email, urmand a ne comunica parola prin sms, telefonic sau alta varianta (nu email). De aceeasi maniera vom proceda si noi cand va vom trasnmite date cu caracter personal.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor este consimtamantul dumneavoastra (art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul 679/2016) dar poate fi si interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul 679/2016).

Datele pe care le colectam vor fi prelucrate pe perioada atingerii scopului, dupa cum este mentionat mai sus, pana la finalizarea comunicarilor cu dumneavoastra si dupa aceasta, pe perioada necesara apararii drepturilor noastre in cazul aparitiei unei situatii litigioase. In cazul newslleter-elor, datele vor fi prelucrate pana la retragerea consimtamantului acordat in acest sens sau chiar pentru o perioada mai scurta daca Societatea apreciaza in acest sens.

La datele personale au acces salariatii Societatii, dar pot avea acces in mod incidental furnizorul de service IT ce gazduieste website-ul nostru, precum si orice alti destinatari, in functie de motivul pentru care ne-ati contactat.

Ne vom asigura in toate situatiile ca datele pe care le vom furniza tertilor, daca acest lucru este impus de solicitarile dumneavoastra, vor fi cele strict necesare indeplinirii de catre acestia a obligatiilor lor contractuale si vor fi prelucrate doar pana la finalizarea prestarii acestor servicii.

Intrucat dorim ca datele pe care le detinem despre dumneavoastra sa fie actualizate, va rugam sa ne informati despre orice schimbare intervenita asupra datelor ce va apartin.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestora, de a solicita restrictionarea prelucrarii, de a va opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a se adresa cu o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bdul. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, www.dataprotection.ro, tel: +40 21 252 55 99; email: anspdcp@dataprotection.ro

Beneficiati si de dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, situatie in care va informam ca acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra inainte de aceasta retragere. In cazul newsletter-lor, va veti putea dezabona cu ocazia fiecarei comunicari pe care o veti primit de la noi in acest sens. informatii despre dezabonare veti primi in cuprinsul newsletter-ului pe care il veti primi de la noi.

Pentru exercitarea oricaror drepturi ale dvs., va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru sau responsabilului nostru cu protectia datelor la adresa de email gdpr@oxygencomms.ro