Jurnal de Sustenabilitate

Publicația online care se concentrează pe dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri din România

Conținutul acoperă sustenabilitatea din toate perspectivele, oferind informații relevante de natură legislativă și prezentări ale proiectelor din sfera sustenabilității, desfășurate de companii private, autorități centrale și locale sau foruri internaționale.

Practicile de sustenabilitate ale companiilor și acțiunile concrete prin care organizațiile combat riscurile de mediu și sociale, schimbă fundamental peisajul B2B. Sustenabilitatea a urcat în ultimul deceniu în ierarhia priorităților organizațiilor și a trecut de la statutul de „nice to have” la „must have”, fiind o practică tot mai larg răspândită în mediul de afaceri privat din România. În acest context, sustenabilitatea a devenit o componentă fundamentală în dezvoltarea durabilă a organizațiilor și un avantaj competitiv pentru companiile care o tratează în mod responsabil.

Jurnal de Sustenabilitate se adresează liderilor de business și specialiștilor din departamentele de sustenabilitate din companii mici, medii și mari, locale și multinaționale, și este o platformă prin care aceștia pot împărtăși propriile strategii de abordare a provocărilor aduse de secolul 21, know-how și inspirație.

Prin materialele publicate, efectuăm o radiografie obiectivă a mediului de business din România, oferind astfel un sprijin adițional în luarea celor mai eficiente decizii de către coordonatorii departamentelor ESG ale companiilor din sectoare precum energie, construcții, retail, industrie, servicii financiare, FMCG, HORECA, auto și altele.

Jurnal de Sustenabilitateeste un proiect susținut de Oxygen