Competitia de Gastronomie Sustenabila

Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, la prima ediție în România 

Prima ediție a Competiției WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă organizată în România, a avut loc în data de 26 aprilie 2024 și s-a desfășurat în Timișoara.…

Citește mai mult


Din dragoste pentru bucătăria Arctic

Arctic lansează campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic”, o reinterpretare a celor mai căutate opt rețete din România

În ultimii ani, preferințele gastronomice ale consumatorilor români au reflectat o tranziție semnificativă către stiluri noi. În special în cazul generațiilor…

Citește mai mult


World Vision România Programul „Masă Sănătoasă”

World Vision România: Programul „Masă Sănătoasă” a fost implementat real în o treime dintre școlile beneficiare în primul semestru al anului școlar

Potrivit studiului „Sunt hrăniți #Destul copiii României? Masa la școală și masa acasă”, realizat de World Vision România cu sprijinul Lidl, în primul semestru…

Citește mai mult


Munch app lansara Romania

Munch, aplicația care ajută la reducerea risipei alimentare, s-a lansat oficial în România

Munch, aplicația care ajută la reducerea risipei alimentare, s-a lansat oficial pe piața din România. În primă fază, aplicația pune la dispoziția clienților…

Citește mai mult


McDonald's_Ziua Mondială a Reciclării

De Ziua Mondială a Reciclării, McDonald’s în România își reafirmă angajamentul față de economia circulară

Cu ocazia Zilei Globale a Reciclării, celebrată la nivel internațional pe 18 martie, Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor…

Citește mai mult


Ambalaj favr. - Eticheta Global Carbon Point

Favr. devine prima companie de snackuri din România care obține eticheta Global Carbon Point

Favr., pionierul local în producția de alimente din materie primă secundară, precum pulpa de fructe și malțul de bere, a devenit prima companie de snackuri din…

Citește mai mult


Social Food Chef Adrian Hădean 1 mil._2

Un milion de mese calde oferite persoanelor vulnerabile prin proiectul Social Food

Programul Social Food, inițiat de Chef Adrian Hădean și derulat prin asociația fondată de acesta - Black Sea FooDignity, a atins primul milion de porții de…

Citește mai mult


Danone Romania_Panouri fotovoltaice

Danone România a instalat în fabrica din București un sistem de panouri solare în valoare de 1 mil. euro

Danone România a finalizat investiția de 1 milion de euro în achiziția și montarea de panouri fotovoltaice, care vor asigura 20% din consumul de energie…

Citește mai mult


Olympus FRZ Road Academy

Olympus susține tinerele talente și performanța în ciclism, prin parteneriatul încheiat cu FRZ Road Academy

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, se implică în sprijinirea tinerelor talente, a performanței în ciclism și a incluziunii…

Citește mai mult


Cârnați carne cultivată New Age Meats

Carnea cultivată – o posibilă soluție pentru hrănirea sustenabilă

Din 2015 și până astăzi, la nivel global au apărut peste 150 de companii, majoritatea startup-uri, pe 6 continente, care au investit în total circa 2,8…

Citește mai mult


Gust pentru sanatate

Carrefour și InspirAction dau startul unei noi ediții a programului ”Gust pentru Sănătate”

Carrefour România și Asociația InspirAction anunță cea de-a doua ediție a programului educațional „Gust pentru Sănătate. Ora de Obiceiuri sănătoase și mese…

Citește mai mult


Sarbatoarea Gustului

Peste 170.000 de elevi din România vor învăța la școală principiile unei alimentații sănătoase

Programul Sărbătoarea Gustului, finanțat de către Fundația Auchan cu peste 80.000 euro, vine în sprijinul învățătorilor oferind suport didactic pentru modulul…

Citește mai mult