Asociația Touched România lansează programul „SuperStart în Retail Spre o viață independentă”, destinat femeilor și tinerilor vulnerabili, cu scopul de a le oferi oportunități concrete de angajare. Dezvoltat cu sprijinul Auchan România, proiectul a început în data de 16 septembrie 2024 cu recrutarea candidaților și va continua, în perioada 7 – 18 octombrie, cu un programul de training intensiv.

„SuperStart în Retail. Spre o viață independentă” se adresează unui grup de cel puțin 20 de participanți proveniți din programele Asociației Touched România și din comunități defavorizate. Dintre aceștia, 10 vor fi selectați pentru angajare în cadrul Auchan România.

Avem o experiență de două decenii în a sprijini femeile și tinerii aflați în situații dificile să-și construiască un viitor mai bun, iar cu ajutorul Auchan România, suntem convinși că acest program va avea un impact semnificativ asupra vieților participanților. Scopul lui este să le ofere abilitățile necesare pentru a-și construi o viață profesională de succes în zona de retail, dar și pentru a-și depăși provocările personale și a-și transforma aspirațiile în realitate. Astfel, fiecare participant va avea șansa de a deveni nu doar un angajat competent, ci și un membru activ și valoros al comunității”, a declarat Natalia Ungureanu, Director Executiv Touched România.

Participanții vor beneficia de un program care include consiliere psihologică și în carieră, training intensiv în retail, dobândirea unor abilități esențiale precum cunoașterea de sine și gestionarea finanțelor personale.