Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall anunță lansarea unui nou sezon dedicat promovării practicilor și afacerilor durabile. SLP oferă o platformă dinamică pentru un dialog semnificativ cu privire la sustenabilitate, prezentând discuții cu experți internaționali și exemple inspirate din viața reală de indivizi care au îmbrățișat cu succes stiluri de viață sustenabile.

SLP își continuă astfel misiunea de a educa și inspira oamenii să adopte practici durabile în viața lor de zi cu zi. În acest sezon, în colaborare cu Promenada Mall, podcastul va pune în centrul atenției durabilitatea în industria de wellness, frumusețe și cosmetică, prezentând subiecte și perspective care provoacă gândirea.

Noul sezon Sustainable Living Podcast acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.

Promenada Mall, parte din portofoliul companiei NEPI Rockcastle, este renumit pentru angajamentul său față de sustenabilitate și va juca un rol esențial în discuțiile din acest sezon. Cu peste 150 de magazine, Promenada Mall oferă cumpărătorilor o gamă variată de opțiuni durabile. Proiectul de extindere al mall-ului, care adaugă spații comerciale și de birouri, își arată dedicarea pentru dezvoltarea și creșterea responsabilă. În plus, Promenada Mall a îmbrățișat energia regenerabilă prin instalarea de panouri fotovoltaice în 30 de locații, cu o putere instalată totală planificată de 40 MW. Această investiție semnificativă subliniază angajamentul mall-ului de a produce energie verde și de a reduce impactul asupra mediului.