Brico Dépôt România se alătură programului guvernamental Cardul de Energie și pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse pentru încălzirea locuinței, care pot fi decontate cu ajutorul voucherelor oferite de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Începând din luna mai 2023, Brico Dépôt România vine în întâmpinarea familiilor vulnerabile din întreaga țară și devine partener al programului guvernamental de subvenționare a prețului încălzirii.

Astfel, beneficiarii care au primit vouchere pentru decontare, pot cumpăra din magazinele fizice Brico Dépôt o gamă largă de produse pentru încălzirea locuinței, de la lemne de foc și peleți, până la brichete și bio combustibili.

Ne bucurăm să ne putem sprijini clienții prin afilierea la acest program. În magazinele Brico Dépôt, beneficiarii voucherelor pot găsi produse pentru încălzirea locuinței la prețuri convenabile, iar colegii noștri sunt pregătiți să le ofere consultanță și suport în ceea ce privește procedura de decontare. Sperăm să creăm astfel un context mai ușor pentru cât mai multe familii ”, spune Cătălin Mazilu, CO Brico Dépôt România.

Sprijinul acordat prin Cardul de Energie este în valoare de 1.400 de lei și se acordă, în două tranșe de câte 700 de lei persoanelor cu venituri mici, de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, după cum urmează: prima tranșă a fost alocată beneficiarilor începând cu luna februarie 2023, iar a doua tranșă, alocată beneficiarilor în luna septembrie 2023.