REHAU România subliniază angajamentul de a cultiva un mediu de lucru sustenabil și de a spori satisfacția angajaților prin inaugurarea noilor birouri din centrul orașului Cluj-Napoca.  

Noua locație a fost aleasă în acord cu principiile REHAU în ceea ce privește sustenabilitatea. Astfel, în acest nou sediu, REHAU România va folosi 100% energie electrică verde și va beneficia de o monitorizare atentă a consumului de energie, apă și deșeuri, grație standardelor sustenabile impuse de clădire. 

”Odată cu relocarea birourilor din Cluj-Napoca, nu numai că ne-am reafirmat angajamentul de a le oferi angajaților noștri cele mai bune condiții de lucru posibile, dar am subliniat și importanța strategică a acestei regiuni. Avem parteneriate de lungă durată adânc înrădăcinate în Cluj, iar acum suntem fericiți că ne putem întâmpina clienții într-un spațiu de birouri modern, unde pot vedea produsele noastre inovatoare la fața locului, datorită zonelor dedicate showroomului”, a declarat Dan Trif, Director Regional Vânzări Building Solutions REHAU România. 

Noile birouri sunt dotate cu mobilier modern, achiziționat de la furnizori care aplică concepte de sustenabilitate similare celor promovate de REHAU, folosind materiale reciclate și reciclabile, cu o durată de viață îndelungată. 

”La REHAU ne implicam în proiecte despre care credem că vor îmbunătăți modul în care lucrăm și că vor avea un impact pozitiv asupra mediului și comunităților noastre. Relocarea birourilor noastre din București și Cluj a fost un nou pas în această călătorie. Vedem această relocare ca pe o oportunitate de a investi în echipa noastră, oferindu-le un spațiu de lucru modern, care să încurajeze creativitatea, colaborarea și bunăstarea”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.