Cu ocazia împlinirii a 5 ani de parteneriat, Glovo și Kaufland România anunță livrarea a peste 19.000 de mese comunitare în cadrul proiectului Cantina socială.

Inițiat de Kaufland România și Asociația Șansa Ta în 2021, proiectul social și de combatere a risipei alimentare, dedicat familiilor cu venituri mici și persoanelor fără adăpost, livrează lunar, prin intermediul Glovo, în jur de 700 mese comunitare.

Totodată, Kaufland și Glovo anunță disponibilitatea serviciului social de comenzi telefonice pentru livrare cu plata la domiciliu. Dezvoltat inițial în pandemie, și destinat persoanelor în vârstă sau cu dizabilități, serviciul oferă posibilitatea de a comanda produsele dorite fără a utiliza aplicația. Serviciul este disponibil momentan în 58 orașe din țară, cu un sortiment ce include peste 12.000 produse, urmând a fi extins. Până acum au fost înregistrate peste 120.000 de comenzi prin acest program, cel mai folosit fiind în orașe precum București, Constanța și Ploiești.

Parteneriatul dintre Glovo și Kaufland România a început în august 2019 și s-a extins treptat, în prezent clienții având la dispoziție o gamă variată de produse din multiple categorii. Serviciul de livrare este în prezent disponibil pentru 130 de locații Kaufland din 58 de orașe.