Deloitte România a renovat și dotat cu echipamente didactice de ultimă generație un amfiteatru al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, în urma unei investiții de 70.000 de euro.
Situat în sediul facultății din strada Pitar Moș, noul amfiteatru Deloitte are o capacitate de o sută de locuri și va găzdui anual câteva mii de studenți ai secțiilor de engleză, franceză, romanice, orientale, rusă, slave, germanice, hungarologie, studii iudaice, rromani, precum și ai programelor de master.
„Acest proiect este în linie cu angajamentul strategic al Deloitte de a susține calitatea și performanța în educația din România și ne consolidează parteneriatul de lungă durată cu Universitatea din București, care pregătește zeci dintre profesioniștii pe care entitățile Deloitte de pe piața locală îi angajează anual”, a declarat în cadrul evenimentului de inaugurare Cătălin Iorgulescu, Manager General al Regional Audit Delivery Center (RADC).
„Facultatea de Limbi și Literaturi Străine oferă fundația ideală pentru tinerii care vor să-și construiască o carieră într-un mediu profesional dinamic și multicultural, în care au zilnic ocazia de a comunica și a coordona echipe și clienți din țări diferite sau chiar de pe alte continente, așa cum este cazul organizației noastre”, a declarat Jan Verhoeven, Director, Deloitte Tax and Legal Delivery Center (TLDC).
„Renovarea acestui amfiteatru face parte dintr-un proces mai amplu de modernizare a spațiilor de învățământ ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, după ce Universitatea din București a reușit să achiziționeze în urmă cu doi ani clădirea din strada Pitar Moș nr. 7-13. Acesta este doar un prim pas în colaborarea dintre facultate și Deloitte, între universitate și Deloitte, vom continua și vom încerca să punem resurse împreună pentru proiectele următoare, și totul în folosul și spre binele studenților și profesorilor noștri”, a declarat prof. univ. dr. Marian Preda, rectorul Universității din București.
Proiectul de renovare a amfiteatrului a constat în restaurarea și reamenajarea sălii și dotarea cu ecrane și echipament de sonorizare, esențiale în studiul limbilor și culturilor străine și în pregătirea practică a traducătorilor și interpreților. Lucrările au fost realizate în șase luni.
Jurnal de Sustenabilitate
Publicația care se concentrează pe dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri din România.
articole recomandate