Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, anunță că va furniza companiei suedeze EcoDataCenter soluțiile de răcire cu eficiență ridicată pentru noile data centere ale companiei.

Cele două noi centre de date ale EcoDataCenter, planificate să intre în funcțiune la începutul anului 2025, vor fi răcite cu aproximativ 96 de unități Vertiv Liebert PCW, personalizate conform specificațiilor clientului pentru o eficiență îmbunătățită a răcirii și reutilizarea căldurii reziduale.

Am selectat sistemele de răcire Vertiv datorită soluțiilor eficiente și fiabile din punct de vedere energetic și a expertizei și serviciilor excepționale. Vertiv transpune rapid progresele tehnologice în produse, iar inovațiile sale se integrează perfect cu implementările noastre”, a declarat Mikael Svanfeldt, CTO la EcoDataCenter.

Acest acord-cadru cu EcoDataCenter este o realizare pentru Vertiv pe piața suedeză. EcoDataCenter și Vertiv au o istorie de colaborare pentru a aplica soluții inovatoare, eficiente și de încredere pentru a sprijini obiectivele de sustenabilitate ale EcoDataCenter. Acest schimb de cunoștințe ajută ambele companii să anticipeze nevoile viitoare”, a declarat Victor Elm, director de segment strategic și parteneri pentru Europa de Nord la Vertiv.