Mișcarea globală Love Button, în colaborare cu trupa Coldplay, a organizat în timpul celor două zile de turneu în România, acțiuni de voluntariat pentru copiii cu diagnostice grave susținuți de Asociația Magic. Această inițiativă face parte din angajamentul Coldplay de a avea un impact pozitiv în fiecare comunitate pe care o vizitează în timpul turneului global.

”Suntem încântați și profund recunoscători că Fundația Love Button, susținuți de Coldplay, fac voluntariat pentru noi. Sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru familiile și copiii pe care îi ajutăm. Colaborarea este dovada că binele atrage mai mult bine și că doar împreună, cât mai mulți posibil, putem realiza lucruri extraordinare pentru cei ce au nevoie”, a declarat Andreea Nechita, președintele Asociației Magic.

În timpul vizitei lor în România, pe 12 și 13 iunie, Love Button a programat activități alături de copiii din MagicHOME și pregătirea de pachete MagiCARE pentru părinții și copiii din Spitalul Fundeni.

”Misiunea noastră este să inspirăm oamenii să transforme lumea prin iubirea lor și să îi încurajăm să facă acest lucru prin filantropie comunitară, voluntariat și acte individuale de bine. Suntem onorați să călătorim alături de Coldplay în turneul mondial Music Of The Spheres, lucrând cu organizații locale în fiecare oraș pentru a face o diferență în comunitățile pe care le vizităm. Suntem încântați să colaborăm cu Asociația Magic pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor și pentru a crește gradul de conștientizare a misiunii lor”, a spus Garrick Dawson, reprezentantul turneului Love Button.