Pentru al treilea an consecutiv, REHAU Window Solutions România a fost premiată în cadrul Galei Itsy Bitsy, „Lideri pentru Liderași” , pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie.

Evenimentul a avut loc pe 13 Februarie și a fost transmis în direct pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Itsy Bitsy. Gazda evenimentului a fost Simona Bălănescu, realizatoare de emisiuni pentru sănătate.

”Distincția primită anul acesta demonstrează că REHAU Window Solutions este un brand care contribuie substanțial la siguranța și confortul în viața de familie. Anul 2024 vine cu noi proiecte dedicate familiilor, iar REHAU Window Solutions își va continua misiunea de a se implica în activități de responsabilitate socială, prin care comunică, susține și empatizează cu familii din întreaga țară”, a declarat Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU Window Solutions România.  

REHAU Window Solutions s-a implicat anul trecut, alături de Itsy Bitsy, în proiecte care au ajutat copiii să își stimuleze creativitatea prin joacă și ateliere interactive. Astfel, pe 1 iunie, în cadrul evenimentului 1uniFEST, REHAU Window Solutions a venit în întâmpinarea celor mici cu trei ateliere de creație – ENERGIE, ECHILIBRU și IMAGINAȚIE, care reflectă valorile și viziunea REHAU Window Solutions pentru generațiile actuale și viitoare.

Un alt proiect REHAU Window Solutions este campania „Super Mame dincolo de ferestre”. În luna martie 2023 REHAU Window Solutions a deschis noi ferestre de comunicare către Super Mamele de pretutindeni, pentru a le surprinde în misiunea lor nobilă de a-i înconjura pe cei dragi cu lumina lor interioară.

REHAU Window Solutions anunță că va continuă și în 2024 parteneriatul cu Itsy Bitsy, prin care va oferi suport și empatie familiilor din întreaga țară.