Grupul MOL va angaja 74 de absolvenți talentați, oferindu-le ocazia să lucreze la soluții care promovează mobilitatea, energia și sustenabilitatea în 7 țări din Europa Centrală și de Est, prin intermediul celei de-a 18-a ediții a programului „MOL Growww”.

Programul se desfășoară pe durata unui an și le oferă tinerilor talentați, proaspăt absolvenți de studii superioare, posibilitatea să își înceapă cariera în cadrul uneia dintre cele mai importante și stabile companii energetice din Europa Centrală și de Est, și să lucreze la soluții care promovează mobilitatea, energia și sustenabilitatea în regiune.

În cadrul programului „MOL Growww”, absolvenții care vor fi angajați vor face parte dintr-o echipă internațională dinamică și vor fi îndrumați pas cu pas de profesioniștii MOL cu expertiză în domeniile lor de activitate. După etapa de recrutare, cei 74 de „Growwwers” își vor începe călătoria de dezvoltare profesională astfel: 44 dintre ei vor lucra la sediul MOL din Budapesta, 9 la sediul INA din Zagreb, 12 la sediul Slovnaft din Bratislava și 5 la sediile MOL România din București și Cluj-Napoca.

MOL este o companie în continuă dezvoltare, care aspiră să devină un jucător cheie în economia circulară în Europa Centrală și de Est. Compania are ca obiectiv reducerea emisiilor de carbon și își propune să ofere energie verde și sigură pentru întreaga regiune. Pe lângă domeniul energiei, MOL desfășoară activități importante în domenii precum chimie durabilă, mobilitate, retail și managementul eficient al deșeurilor.