Klarwin și Teva Pharmaceutical Industries continuă acțiunile de responsabilitate socială, prin proiectul „Redăm Verdele Naturii”. În cadrul acestuia, cele două companii au plantat 1.354 de puieți pe un teren degradat din județul Călărași. Acțiunea s-a desfășurat în data de 18 noiembrie, cu ajutorul Asociației Viitor Plus.

”Acțiunea de împădurire, la care am participat împreună cu echipa Teva și Asociația Viitor Plus, este o continuare a programului nostru de voluntariat în echipă și mă bucur că, de fiecare dată, colegii noștri răspund prezent, cu la fel de mult entuziasm, și dedică o parte din timpul lor liber mediului înconjurător”, a declarat Adrian Dobre, fondator și CEO al Klarwin.

Voluntarii Klarwin și Teva au luat parte la acțiunea de împădurire desfășurată în comuna Căscioarele din Călărași, județul cu o suprafață acoperită de pădure de doar 4%, cea mai redusă din România.

”Credem că binele tuturor se construiește prin implicarea fiecăruia și încercăm să creăm valoare în comunitate prin tot ceea ce facem. Știm că bunăstarea oamenilor și echilibrul natural sunt profund interconectate, acesta este și motivul pentru care am ales ca, de această dată, activitatea noastră de voluntariat să fie cea de împădurire”, a declarat Răzvan Radu, Director General Sindan-Pharma, companie membră a Grupului TEVA Pharmaceutical în România.

Activitatea de plantare s-a desfășurat sub coordonarea Asociației Viitor Plus, în cadrul inițiativei Adoptă un Copac. În ultimii 17 ani, prin programul de împădurire derulat de asociație cu ajutorul voluntarilor, au fost plantați peste 1.380.000 de puieți forestieri pe o suprafață de 203 hectare de teren degradat, în județele cu cel mai mare deficit de pădure din sudul României.