Sub sloganul „Iubești Crăciunul? Trăiește-l dăruind”, Kaufland România a desfășurat în luna decembrie mai multe acțiuni pentru a susține comunitățile locale și a aduce spiritul sărbătorilor în rândul categoriilor vulnerabile din întreaga țară.

În parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței, voluntari Kaufland România, împreună cu Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport și sportivi din lotul de tineret al Federației Române de Canotaj, au pregătit peste 200 de pachete de Crăciun pentru copiii aflați în grija fundației. Acestea au fost distribuite la petrecerea de Crăciun organizată de echipa și ambasadorii HOSPICE pentru copii și familiile lor.

Împreună cu Federația Română de Rugby (FRR) au fost oferite 70 de cadouri copiilor din județul Bacău, în timp ce în București, Stejarii au pregătit 100 pachete alimentare pentru persoanele defavorizate. Tot în județul Bacău, în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar, Kaufland a distribuit 200 de pachete cu alimente și produse de curățenie pentru bătrâni singuri din zonele rurale, în cadrul proiectului „Daruri de Crăciun pentru bunicii uitați”.

Compania a oferit și tichete sociale pentru 110 vârstnici cu venituri reduse din diferite orașe, beneficiari ai programului Asociației Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor. Aceștia vor primi lunar, timp de un an, tichete în valoare de 100 de lei pentru necesități de bază.

Și în acest an, Kaufland România a participat la evenimentul caritabil Festivalul Brazilor, licitând trei brazi și va dona 230.000 euro pentru susținerea proiectelor educaționale ale Organizației Salvați Copiii România.

Acțiunile sociale derulate de Kaufland România în perioada martie 2022 – februarie 2023, au sprijinit peste 130 de proiecte cu donații și investiții de circa 9 milioane euro.