„Viitorul începe acum”, campania prin care Kaufland România sprijină modernizarea școlilor din România, se prelungește până pe 29 februarie 2024. Clienții care dețin Kaufland Card pot aloca punctele acumulate la cumpărături către școala pe care o susțin.

Clienții care utilizează Kaufland Card, fizic sau digital, vor putea să-și creeze cont pe viitorulincepeacum.ro și să selecteze o școală participantă căreia să-i atribuie punctele acumulate pe bonurile fiscale. Astfel, instituțiile colectează puncte, pe care le pot schimba ulterior în materiale și echipamente didactice, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator sau articole sportive.

Educația generațiilor viitoare este o prioritate pentru Kaufland și pentru mulți dintre clienții noștri. De aceea, am simplificat pentru clienți procesul de alocare a punctelor, care se poate face de acum direct de pe platforma online, și am prelungit campania, pentru a oferi mai mult timp școlilor să acumuleze puncte”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

În acest moment, peste 1.000 de școli s-au înregistrat în proiect. Acestea pot colecta în continuare bonurile de cumpărături emise în perioada 4 octombrie 2023 – 30 ianuarie 2024 și le pot înscrie în campanie până pe 13 februarie 2024. Comenzile pentru premii se pot efectua până la finalul campaniei, pe 29 februarie 2024.

Prin campania „Viitorul începe acum”, Kaufland România reiterează angajamentul de a investi în educație și își propune să demonstreze că oricine poate contribui la creșterea și formarea generațiilor de mâine. În anul 2022, bugetul alocat de companie susținerii proiectelor educaționale a fost de peste 1,07 milioane de euro.