HP România și Asociația TED Donator de Zâmbete anunță colectarea unei tone de deșeuri în cadrul acțiunii de ecologizare a plajei Reyna din Constanța.

Acțiunea a avut loc în cadrul HP by the Sea, un program lansat de HP România în 2018 cu scopul de a contribui la ecologizarea plajelor și la eforturile de educare. Cantitatea de deșeuri adunată în doar câteva ore de 100 de voluntari, demonstrează faptul că plajele sunt în continuare considerate de mulți un loc în care să se debaraseze de propriile gunoaie.

”Pe lângă acțiunea propriu-zisă de ecologizare, misiunea de educare rămâne una deosebit de importantă, iar HP România și-a luat angajamentul să o continue alături de parteneri și de organizații non-guvernamentale care militează pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi toți. HP by the Sea este o inițiativă care va merge mai departe și le mulțumim tuturor celor care susțin acest demers”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Pentru mulți voluntari, întâlnirea anuală pentru curățenie pe plajă este o activitate care nu lipsește din calendar. Unii vin împreună cu copiii, tocmai pentru a le da un exemplu și a-i face să înțeleagă că grija față de mediu este responsabilitatea tuturor, chiar de la vârste fragede.