Pe 30 ianuarie 2024 va avea loc, într-un cadru privat, conferința de sustenabilitate Green Your Future. Întâlnirea va reuni lideri din diverse domenii pentru a explora și implementa soluții durabile și inovatoare, cu potențial ridicat de a fi adoptate în afaceri și de publicul larg.

Tema principală a conferinței este ”Ce putem face fiecare dintre noi pentru a trăi sustenabil într-un oraș aglomerat?”, iar subiectul va fi abordat de Mihai Drăgan – reprezentant al Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Orieta Hulea – CEO WWF România, Andrei Diaconescu – Co-founder One United Properties, Virginia Oțel, Corporate Communication Director Garanti BBVA și alți invitați.

În cadrul celor 3 paneluri moderate de Mihai Morar, se vor dezbate subiecte precum sustenabilitate în sistemul universitar din România, cum arată parteneriatele banci – ONG-uri de mediu și vor fi analizate studii despre consumatorul etic din țara noastră.

”După o analiză atentă a ceea ce se întâmplă cu resursele la nivel mondial, de exemplu, aflăm de la WWF că pierderea totală a apei dulci de pe planetă se transformă într-o pierdere economică de peste 58 de trilioane de dolari americani. Este important să acționăm cumva asupra nevoilor naturii și am creat prima ediție a conferinței Green Your Future, cu scopul de a transpune toate aceste semnale în acțiuni concrete pentru viitorul nostru și al generațiilor următoare”, a declarat Mădălina Sandu, Fondator Green PR Global și creatoarea conferinței Green Your Future.

Prima ediție a conferinței Green Your Future își propune să creeze dialog și colaborare între liderii de opinie, experții în sustenabilitate și reprezentanții sectorului privat pentru a identifica soluții inovatoare și pentru a promova acțiuni concrete în vederea unui viitor sustenabil.