Aflat la a doua ediție, programul de formare Leaders Challenge,  dezvoltat de Fundația Leaders, se adresează antreprenorilor sau managerilor din sectorul ONG, care descoperă provocările creșterii profesionale și au nevoie să își dezvolte competențele specifice noului statut.

Ediția din 2024 a programului se va desfășura în perioada aprilie-septembrie, timp în care 16 manageri din România își vor antrena competențe precum gândirea strategică, cultivarea talentelor, comunicare și managementul schimbării.

Raiffeisen Bank România, în calitate de partener al programului, oferă participanților două burse, fiecare în valoare de 3.000 de Euro, ca recunoaștere a dedicării, pasiunii și determinării acestora de a aduce o schimbare pozitivă în societate.

Ne dorim să sprijinim parcursul profesional al liderilor din mediul ONG și să creștem competențele acestora oferindu-le acces la o experiență de învățare transformațională unică. Avem încredere că investind în pregătirea lor și punându-le la dispoziție instrumentele și cunoștințele care le permit să performeze, aducem un impact pozitiv în întreaga comunitate, pentru că ei sunt cei care au puterea de a construi un viitor mai bun”, a declarat Daniel Matei, CSR & Sustainability Manager, Raiffeisen Bank România.

Pentru aplicarea la bursele din cadrul programului Leaders Challenge, managerii trebuie să completeze formularul disponibil pe leaders.ro/challenge, secțiunea „Bursă”. În urma validării formularului, aplicanții vor susține un interviu alături de reprezentanții Raiffeisen Bank România și ai Fundației Leaders. Înscrierile în program se desfășoară până pe data de 31 martie 2024.

Totodată, Fundația Leaders invită mediul privat din România să se alăture programului Leaders Challenge și să investească în formarea viitoarei generații de profesioniști. Astfel, companiile care identifică un sector de interes (educație, sănătate, mediu, ONG etc.) pot oferi burse de participare pentru viitorii lideri din respectivul domeniu.