Centric IT Solutions România, în parteneriat cu Fundația Comunitară Iași, continuă să investească în viitorul comunității prin acordarea a 15 burse anuale, fiecare în valoare de 4.000 de lei, elevilor cu rezultate remarcabile la informatică și matematică din liceele ieșene. Fondul de burse Centric este o inițiativă prin care s-au alocat până acum 486.000 de lei pentru sprijinirea tinerilor pasionați de științele exacte.

Fondul de burse Centric este un program cu o vechime de nouă ani, în care echipa Centric se implică activ. Pe lângă fondurile acordate, compania pune la dispoziția bursierilor și mentori din rândul angajaților care să îi sprijine și să îi ghideze în dezvoltare personală și profesională, evidențiindu-se ca primul program de acest gen derulat de o companie ieșeană.

Centric consideră că investiția în educație este cheia pentru dezvoltarea unei comunități prospere și competitive. Prin întâlniri regulate și sesiuni de mentorat, bursierii vor avea posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile tehnice, precum și de a înțelege mai bine industria IT și oportunitățile de carieră disponibile.

Centric IT Solutions este o companie olandeză de software, prezentă pe piața românească din 2010. Specializată în furnizarea de soluții software și servicii de consultanță IT pentru clienți din diferite industrii, compania are peste 370 de angajați în Iași și susține constant educația tinerilor pasionați de științele exacte.