În lumea agitată a informațiilor contradictorii despre nutriție și stil de viață sănătos, dm drogerie markt a venit în întâmpinarea femeilor cu o nouă abordare: o campanie dedicată sănătății acestora, cu o caravană integrată care a făcut câte un popas în șapte orașe ale României.

Caravana Sănătății este o inițiativă care face parte din programul Campania de Sănătate, lansat de dm, și care propune o abordare holistică asupra sănătății femeilor, aducând educație și informare în comunitățile care au nevoie de suport.

Prin intermediul unui turneu, Caravana Sănătății a adus comunitatea față în față cu specialiști și influenceri pentru a discuta subiecte legate de sănătatea fizică și mentală, viața sexuală, body positivity, alimentație și frumusețe. Această inițiativă își propune să educe și să sprijine femeile din România în îmbunătățirea calității vieții din toate cele trei puncte de vedere: fizic, mental și social.

Deși Caravana nu oferă consultații complete în cabinetul de nutriție, experiența oferită participanților le oferă o perspectivă asupra sănătății lor și îi încurajează să adopte schimbări benefice și durabile pentru susținerea sănătății.