Carrefour în parteneriat cu Wizz Air au celebrat săptămâna dedicată femeilor cu o dublă surpriză: prima degustare de brânzeturi românești la înălțime și un pairing inedit cu vin românesc la sol, după aterizare.

Toți pasagerii care au călătorit pe 6 martie pe ruta București – Bologna și retur au degustat în zbor o selecție deosebită de brânzeturi românești de specialitate din programul Poftim Brânza Românească, iar la aterizarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București le-a fost oferit un vin atent selecționat din programul Deschidem Vinul Românesc.

Carrefour continuă astfel promovarea produselor românești cu ocazia unor aniversări speciale, de data aceasta pentru cel mai nou program al său, Poftim Brânza Românească. După ce în 2023, de 1 Decembrie a deschis vinul românesc într-un zbor Treviso/Veneția – București cu o degustare dedicată celor aflați în călătorie de Ziua Națională, în 2024 tradiția a continuat, de data aceasta în săptămâna în care celebrăm femeile. Pasagerii aflați în zborul Wizz Air au fost surprinși cu o degustare de brânzeturi maturate românești, în pairing cu trufe de ciocolată, iar la aterizarea în București le-au fost oferite două vinuri românești special alese din programul Deschidem Vinul Românesc.

”Suntem bucuroși că le-am putut oferi pasagerilor un moment inedit, o degustare de produse autentice și rafinate. Pentru noi este încă o dovadă că suntem întotdeauna alături de producătorii locali prin programele noastre și ne dorim să promovăm în continuare produsele românești cu fiecare ocazie”, a declarat Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer & E-Commerce Director Carrefour România.

”Cu ocazia Zilei Femeii, ne alăturăm pentru a doua oară invitației Carrefour de a ne surprinde pasagerii în zbor, de data aceasta pe ruta București – Bologna și retur. Rămânem fideli pieței din România și oferim în continuare clienților noștri cele mai bune variante de călătorie din și către România la tarife low-cost, la bordul aeronavelor noastre moderne și sustenabile”, a spus Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Poftim Brânza Românească, lansat în aprilie 2023, este cel mai nou program de susținere și promovare a brânzeturilor maturate românești dezvoltat de Carrefour România. Împreună cu experți locali, identifică producători din întreaga țară, acordă expertiză tehnică, dar și suport pentru a avea acces în retailul modern. Sprijină fermierii români prin cauzele deschise în Act for Good și oferă clienților Carrefour o selecție bogată de brânzeturi românești unice, maturate și cu mucegai, toate create cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.

Deschidem Vinul Românesc este un program național pe termen lung, dezvoltat de Carrefour România, cu misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului. De la debutul din 2019, peste 200 de etichete s-au alăturat programului, unele noi în retail, 59  vândute exclusiv în Carrefour la nivel național și unele premiate la concursuri internaționale de vinuri, precum International Wine Contest Bucharest, Concours Mondial de Bruxelles, International Wine Challenge sau Decanter World Wine Awards.