Bookster, brandul care oferă acces la peste 130.000 de cărți și resurse de lectură online, va fi partenerul Big Little Festival, primul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii. Ediția de anul acesta a festivalului va avea loc în Râșnov, în perioada 21-23 iunie 2024.

Pe lângă activitățile și jocurile interactive dedicate lecturii, Bookster invită participanții la festival să aducă de acasă cartea lor preferată și să o lase în biblioteca Big Little Festival, contribuind la crearea unei biblioteci permanente pentru comunitatea din Râșnov.

”Obiceiul îndrăgit al lecturii se formează de la cele mai fragede vârste. Suntem bucuroși să îi primim cu brațele și paginile deschise pe toți copiii și părinții care vor să găsească, alături de noi, bucurie între paginile cărților. Este important să fim mereu cu gândul la cei care vin în urma noastră, așa că suntem bucuroși ca, alături de organizatori și de fiecare participant să punem acolo bazele unei biblioteci care să facă parte din sufletul comunității din Râșnov”, a declarat Teodora Rădulescu, CEO al Bookster.

”Pentru noi, toți părinții, acest festival este ocazia perfectă de a petrece 3 zile de joacă și timp de calitate alături de copiii noștri și sunt sigur că va rămâne o amintire frumoasă pentru toți membrii familiei. Ne bucurăm că putem, prin intermediul festivalului, să contribuim la crearea bibliotecii pentru comunitatea din Râșnov”, a declarat Adrian Nica, unul dintre organizatorii Big Little Festival.

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea prima ediție între 21-23 iunie 2024, la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. Festivalul este organizat de „Asociația pentru cei mari și cei mici”, din care fac parte Flying Elephant, 360 Revolution, HaHaHa Production și Dino Parc Râșnov.