Soluția Eco Ville pentru gestionarea eficientă a deșeurilor este de acum accesibilă în Marketplace-ul Azure Microsoft. Aplicația se adresează cetățenilor și autorităților locale, oferind o  tehnologie de ultimă generație care permite orașelor să revoluționeze practicile de gestionare a deșeurilor.

Aplicația dezvoltată de TechBolide are la bază succesul companiei în a integra produse globale și europene pe platforma Microsoft, platformă ce constituie un suport real pentru transformare digitală în beneficiul oamenilor, organizațiilor și industriilor din întreaga lume.

Eco Ville a făcut deja pași importanți de la faza de aplicație-pilot la faza evoluată, operează cu beneficii semnificative în Bihor, o suprafață extinsă de pe teritoriul României, și se află în faza de testare în Franța. Avantajele sunt observate de toate cele 3 părți implicate: autorități responsabile și consilii județene, comunitatea interesată de sănătatea mediului și operatorii de salubritate. Fiecare parte interacționează cu ușurință prin intermediul aplicației, folosind interfețe de utilizator intuitive, iar întreaga regiune se bucură de un mediu sustenabil – aer curat, natură frumoasă și protejată – ca rezultat al organizării avantajoase și al comunicării optimizate oferite de Eco Ville.

„Principiile-cheie ale colaborării implică viziunea și interesul comun. Aplicația Eco Ville funcționează pe infrastructura Microsoft care asigură exact scalabilitatea și agilitatea la care aspiră toată lumea. Acest lucru ne permite implementarea pe sisteme amplificate, iar acesta este răspunsul la ambiția TechBolide: dezvoltăm toate produsele la nivel european și global, oferind soluții pentru întreaga lume”, a declarat Mădălina Smochină, CEO și Fondator al TechBolide.