Pentru al doilea an consecutiv, DIGI susține proiectul „Dulăpiorul Fermecat – Un pas spre un viitor mai bun”, printr-un nou parteneriat de fapte bune, împreună cu Asociația Îngeri pentru Suflete. Prin această inițiativă de responsabilitate socială, dulapurile din incinta a trei instituții de învățământ din mediul rural, aflate în județul Arad, sunt din nou aprovizionate cu toate rechizitele școlare necesare, astfel încât cei 900 de elevi din satele Vinga, Mailat și Mănăștur să își poată continua studiile.

Campania își propune să asigure, pe parcursul întregului an școlar, resursele educaționale indispensabile participării la activitățile școlare, în lupta pentru prevenirea abandonului și excluziunii sociale pentru copiii aflați în situații vulnerabile și proveniți din comunități defavorizate.

Lansat în 2021 de către Asociația Îngeri pentru Suflete, și bazat pe un concept inedit, „Dulăpiorul Fermecat”, parte din programul anual „Rechizite pentru viitor”, a luat naștere din dorința de a facilita accesul necondiționat la educație, oferind siguranță și un sprijin palpabil atât cadrelor didactice, cât și elevilor, prin modul aplicat în care rezolvă problema lipsei rechizitelor în școlile defavorizate.

Până în prezent, am contribuit la dotarea a 33 de dulăpioare în școlile din țară și sperăm să atingem o cifră rotundă până la sfârșitul anului. Parteneriatul cu DIGI asigură continuitate în școlile în care am organizat dulăpioare alături de ei, și le suntem recunoscători pentru că ne împărtășesc viziunea. Sprijinul neîntrerupt este esențial pentru acești copii, pentru o dezvoltare propice, rezultatele școlare fiind mai bune, alături de o rată de abandon școlar scăzută”, a declarat Alexandra Timar, Președintele Asociației Îngeri pentru Suflete.

Susținerea acestui proiect reprezintă o nouă acțiune de responsabilitate socială a companiei DIGI, desfășurată în cadrul programului #DIGIEdu.