Sâmbătă, 15 iunie, între orele 10:00 și 18:00, zona verde din fața Veranda Mall va găzdui cea de-a patra ediție a Târgului de Jucării 2nd Life, organizat în colaborare cu Asociația Green Revolution și Roaba de Cultură.  

Peste 2.500 de copii din 10 școli și grădinițe din Sectorul 2 vor veni pregătiți să își vândă jucăriile și echipamentele sportive, evitând ca acestea să devină deșeuri. De asemenea, copiii vor putea dona o parte din sumele obținute din vânzări unei cauze umanitare. 

Pe tot parcursul zilei, copiii prezenți la târg vor putea lua parte și la diverse activități, precum ateliere creative, jocuri, demonstrații și workshopuri axate pe educația financiară, economia circulară și educația ecologică. Scopul acestor activități este să promoveze valori esențiale precum sustenabilitatea, responsabilitatea financiară și implicarea în comunitate.  

”Va fi o zi plină de activități deopotrivă distractive și educative. Micuții au oportunitatea de a învăța cum să își gestioneze propriile vânzări și să își decoreze standurile, să își pregătească prețurile și să se organizeze. Este o lecție despre valoarea banilor, pe care micii antreprenori o pot învăța într-un mod distractiv”, a declarat Andreea Manole, Marketing Specialist Veranda Mall.

”Ne dorim să inspirăm copiii să fie mai implicați social, să înțeleagă importanța celor 3R: refolosește, repară, și reciclează, să reducă risipa, să dea o a doua viață obiectelor, respectiv să conștientizeze importanța unui viitor mai verde. Cei mici vor putea, dacă își doresc, să doneze unei cauze prezente la eveniment o parte din banii strânși din vânzări și astfel să înțeleagă importanța sprijinului comunitar, în timp ce se distrează și își fac noi prieteni,” a declarat Raluca Fișer, președinte Asociația Green Revolution.