Producătorul taiwanez Adata Technology, unul dintre principalii producători de module de memorie și memorii flash, lansează, la târgul de tehnologie Computex 2023, o serie de noi dispozitive sustenabile și inovatoare, inclusiv cel mai puternic SSD Gen5, modulul de memorie CXL (Compute Express Link), modulul de memorie CAMM (Compression Attached Memory Module), sursa de alimentare XPG titanium (XPG FUSION 1600W) și soluții industriale profesionale. 

Pandemia a schimbat stilul de viață al oamenilor, dar hotărârea noastră de a continua să folosim „tehnologia” pentru a aduce tot mai multe îmbunătățiri în viața inteligentă nu s-a schimbat niciodată. Adata implementează ESG și așteaptă cu nerăbdare să extindă ideea de sustenabilitate prin intermediul produselor sale. Pe 30 mai, fie că sunteți online sau offline, sunteți bineveniți să experimentați inovația uimitoare adusă de o serie completă de noi produse Adata”, a declarat președintele Adata, Simon Chen.

Protejarea planetei începe cu fiecare din noi

Pentru a promova protecția mediului și funcționarea sustenabilă, Adata a lansat HDD extern subțire HC300 ECO și unitatea flash pivotantă UC310 ECO, ambele utilizând în majoritate materiale PCR (reciclate post-consum). Procesul de fabricație al HC300 ECO reduce efectiv cu 48% emisiile de dioxid de carbon asociate producției. Produsele din seria ECO sunt toate obținute și fabricate la nivel local, în efortul de a reduce și mai mult amprenta de carbon. Seria ECO adoptă ambalaje care au obținut certificarea FSC (Forest Stewardship Council) și sunt fabricate din materiale ecologice, atât la interior, cât și la exterior. ECO este linia de produse Adata cu concept de stocare ecologică, care pune în practică ESG.

În acest an, Adata continuă să adopte spiritul „Build to Create” pentru a concepe soluții mai cuprinzătoare pentru creatorii de conținut. Seria de memorii ACE a câștigat premiul 2022 Japan GOOD DESIGN, bazat pe un concept de design format din cercuri concentrice simple, cu un radiator gri-aluminiu de înaltă calitate și o nano-imprimare fantastică cu o tehnologie de acoperire unică. LEGEND 960 MAX a câștigat, de asemenea, premiul 2022 Japan GOOD DESIGN Award. Acesta utilizează o interfață de transmisie PCIe Gen4 cu viteze de citire și scriere de până la 7.400/6.800 MB/s, este disponibil într-un format de mare capacitate de 4TB și poate extinde spațiul de stocare al sistemului PS5.

În plus, fiecare linie de produse se mândrește cu produse noi, considerate de top în industrie. Pe lângă cardul de memorie SD 7.0 Express, care a câștigat premiul 2023 Best Choice Award, au fost lansate și cardurile de memorie SD 7.1 microSD Express și SD 8.0 Express cu viteze de citire și scriere de până la 1.600/1.300MB/s. Unitatea flash UE800 Type-C oferă o viteză de citire și scriere de 1.000 MB/s, ceea ce o face cea mai rapidă unitate de memorie flash din industrie.

Experimentați performanța XPG 

XPG, brandul de gaming al Adata, va expune o gamă completă de noi produse de performanță XTREME, demonstrând angajamentul și investiția XPG în gameri. Cel mai notabil produs nou al XPG este sursa de alimentare XPG FUSION 1600W titanium, dezvoltată în comun de XPG și Delta Electronics. Această sursă de alimentare are un transformator planar patentat și o soluție GaN, include doi conectori 12VHPWR (12+4), suportă un control complet digital prin intermediul software-ului XPG PRIME și oferă o monitorizare personalizabilă a datelor. În plus, XPG va expune o gamă completă de produse compatibile cu Intel ATX 3.0: CYBERCORE II, CORE REACTOR II și KYBER.

XPG a anunțat, de asemenea, Project Zeus. Pentru a răspunde nevoilor generate de inteligența artificială a stațiilor de lucru inteligente de ultimă generație, XPG a încheiat un parteneriat exclusiv cu Cybenetics pentru a crea unul dintre cele mai puternice sisteme la nivel de consum construite vreodată. Project Zeus este o stație cu specificații ATX de top. Alimentat de XPG FUSION, cea mai bună sursă de alimentare digitală ATX3.0 de pe piață la ora actuală, Project Zeus va putea rula până la patru plăci grafice RTX4090 simultan, pentru a satisface nevoile avansate de dezvoltare și performanță AI. Performanța în timp real a fost analizată prin intermediul unei plăci Powenetics ATX, în colaborare cu Cybenetics.

Expert în stocare integrată de nivel industrial 

Adata Industrial este foarte implicată în piața aplicațiilor industriale și deține o echipă de cercetare și dezvoltare de firmware profesională și independentă, care se angajează să dezvolte firmware-uri care acceptă cele mai recente specificații, fiind în același timp ușor de personalizat. La Computex, Adata Industrial va expune o varietate de produse de stocare bazate pe tehnologie și firmware exclusiv care actualizează complet durabilitatea, securitatea, fiabilitatea și robustețea și îndeplinesc cerințele diferitelor aplicații verticale. Tehnologia A⁺ SLC de la Adata Industrial a împins ciclurile P/E ale produselor de memorie flash 3D la 100K, iar compania este prima care introduce o varietate de SSD-uri de calitate industrială și carduri de memorie CFast pentru a oferi soluții economice cu o durată de viață mai lungă pentru diverse aplicații industriale.

În ceea ce privește securitatea datelor, produsele Adata Industrial suportă tehnologia de criptare a datelor AES pe 256 de biți, sunt conforme cu specificațiile TCG OPAL și rezistă atacurilor în rețea, sporind în același timp securitatea. În ceea ce privește fiabilitatea, este prevăzut un mecanism de corecție a erorilor LDPC ECC care poate detecta și corecta automat erorile pentru a asigura fidelitatea transmiterii datelor. În plus, produsele Adata Industrial dispun, de asemenea, de rezistență la temperaturi ridicate (-40°C până la 85°C) și de protecție antisulfurare pentru medii dificile.