Philips România continuă în 2024 campania „Plantăm Împreună”, alături de partenerul său, Asociația Viitor Plus. În luna martie, fiecare comandă de minim 250 RON plasată pe philips.ro, din categoria de îngrijire personală și a copilului, va duce la plantarea unui copac cu ajutorul Asociației Viitor Plus și a programului „Adoptă un copac.” Campania se desfășoară în perioada 1-31 martie 2024.

Obiectivul campaniei este plantarea a 1.700 de noi puieți, acțiune ce va avea loc în toamna anului 2024, în perioada de repaus vegetativ. Plantarea vizează una din localitățile aflate în curs de deșertificare din sudul României, zona cea mai grav afectată de lipsa pădurilor și de fenomenele meteo extreme.

”Cu toții avem responsabilitatea de a avea grijă de mediul înconjurător. Pentru Philips, grija față de mediu și societate este una din prioritățile sub care ne conducem business-ul într-o direcție sustenabilă. De aceea, în martie 2022, cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurilor, a luat naștere campania <<Plantăm Împreună>>, alături de partenerii noștri de la Viitor Plus. Luna martie redevine și anul acesta un nou prilej prin care sărbătorim și valorile noastre, cu ajutorul clienților și angajaților Philips, a voluntarilor și reprezentanților Viitor Plus”, a declarat Daciana Tulpan, Lider al Diviziei dedicate Îngrijirii Personale, Philips.

După acțiunea de plantare, cu ajutorul echipei Viitor Plus vor avea loc monitorizări și lucrări de îngrijire periodice, timp de 3-7 ani, care să asigure creșterea sănătoasă a puieților, astfel încât pădurea să ajungă la stadiul de masiv.

”<<Plantăm Împreună>> alături de Philips din 2022 și ne bucurăm foarte mult că și anul acesta vom aduce un beneficiu pentru zonele din România care au cea mai mare nevoie de păduri noi. Obiectivul nostru pe termen lung este să ajutăm la împădurirea României, copac cu copac, lucru ce poate fi realizat doar cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune. De-abia așteptăm să vedem rezultatele efortului nostru colectiv, pentru un mediu mai verde, mai curat și mai frumos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a declarat Teia Ciulacu, fondator și președinte Viitor Plus.

Demarate în anul 2022, acțiunile de împădurire Philips desfășurate sub umbrela „Plantăm Împreună” au dus până în prezent la plantarea a 13.257 de puieți pe aproximativ 2,65 hectare din județele Prahova, Călărași, Dolj și Teleorman.