Dai-Tech SA, compania românească furnizoare de echipamente și soluții de infrastructură electrică și securitate, lansează sub brandul nJoy o nouă gamă de soluții pentru sisteme fotovoltaice, destinate segmentelor rezidențiale și comerciale. Familiile Astris și Ascet conțin modele monofazate și trifazate de tip on-grid și hibrid, cât și modulul de baterii Bastion WF5K, bazat pe tehnologie LiFePO4.

Compania anunță că invertoarele nJoy au trecut testele TUV, care garantează conformitatea acestora cu cerințele de siguranță și performanță ale pieței de energie regenerabilă, devenind opțiuni viabile pentru clienții din programele guvernamentale de tip Casa Verde 2024.

Obținerea certificării din partea grupului TUV este o realizare importantă pentru noi și prin aceasta susținem angajamentul nostru privind calitatea și siguranța invertoarelor solare nJoy, demonstrând și faptul că suntem pregătiți să formăm parteneriate sustenabile cu furnizori importanți de energie la nivel global”, a declarat Adorian Demeter, fondator si General Manager al Dai-Tech SA.

Gama de soluții fotovoltaice nJoy este completată de bateriile Deep-Cycle pe GEL Pb-acid, de 200Ah special create pentru stocarea energiei solare și o variantă nouă de invertor hibrid, trifazat de 10 kW, livrat împreună cu o soluție de stocare a energiei de tip ground standing High Voltage.

Acumulatorii de 200Ah GEL Pb-acid beneficiază de 4 ani garanție și, potrivit producătorului, aceștia prezintă o rată de auto-descărcare foarte scăzută.

Varianta de invertor trifazic hibrid de 10 kW este oferită împreună cu o soluție de stocare a energiei bazată pe module de baterii LiFePO4 de 48V / 52Ah. Astfel, capacitatea de stocare poate ajunge la 10KWh sau 20KWh, prin conectarea a 4 sau 8 module.

Producătorul anunță că noile soluții pentru instalații fotovoltaice vor fi disponibile începând cu trimestrul 2 al anului 2024.