McDonald’s România a premiat angajații studenți cu rezultate deosebite în cadrul unei noi ediții a evenimentului „McDonald’s Performers”. Peste 90 de angajați din restaurante McDonald’s din întreaga țară, care s-au remarcat prin performanțele lor, atât la școală, cât și la locul de muncă, au fost premiați cu burse în valoare de 3.000 de lei net. Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la aproximativ 300.000 lei, acestea fiind acordate de companie prin „Bursele McDonald’s”.

„Credem cu tărie în nevoia de a încuraja noile generații și recunoaștem potențialul și perspectivele tinerilor care alcătuiesc aproape jumătate din echipa noastră. Prin <<Bursele McDonald’s>>, programul anual care celebrează rezultatele bune ale angajaților studenți, susținem acest angajament față de generația tânără și ne dorim să fim un partener de încredere, care va continua să răsplătească performanțele și dedicarea tinerilor colegi”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s România.

Evenimentul „McDonald’s Performers” a avut loc pe data de 16 mai, în București, cu participarea bursierilor și a echipei de management Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România.

Pentru a beneficia de burse, tinerii angajați studenți au îndeplinit mai multe criterii, cea mai importantă fiind ca media de absolvire a anului universitar precedent sau nota de la admitere să fie peste 8. De asemenea, au fost luate în calcul recomandările profesorilor de la facultate, dar și ale managerilor de restaurant, care au evaluat rezultatele și implicarea angajaților.

Cu o echipă care numără în prezent peste 5.400 de angajați, 48% dintre aceștia având vârsta sub 25 de ani, McDonald’s România reprezintă pentru mulți tineri primul loc de muncă. Pentru a veni în sprijinul acestora, compania oferă un program de lucru flexibil, care le permite să continue studiile și să-și urmeze pasiunile. Totodată, McDonald’s oferă multiple oportunități de dezvoltare profesională, prin traininguri, cursuri sau programe de pregătire. Un astfel de program este Manager Trainee, un format accelerat de pregătire, care le permite tinerilor studenți (în an terminal) sau absolvenți să devină Manager de Restaurant în numai doi ani de la accesarea programului.