Brandul românesc de bijuterii, Malvensky, împreună cu Asociația Inima Copiilor anunță lansarea unei colecții de bijuterii, adresată tuturor celor care doresc să se implice în salvarea inimilor celor mici.

Prin această colecție, Malvensky dorește să sprijine Asociația Inima Copiilor în misiunea sa de a extinde secția de cardiochirurgie de la spitalul pentru copii Marie Curie din București. Astfel, Malvensky va dona o parte din profitul obținut din vânzarea bijuteriilor „Inima Copiilor” către Asociația Inima Copiilor pentru a contribui la finalizarea proiectului de extindere a secției de cardiochirurgie.

„Inima copiilor”, colecția de bijuterii din aur cu diamante, cuprinde brățări, cercei, coliere, și pandantive, în formă de inimă. Fiecare bijuterie spune o poveste și este însoțită de o descriere detaliată a modului în care contribuie la ajutorarea copiilor cu probleme cardiace.

În fiecare an, 1.500 de copii sunt pe lista celor care au nevoie de operații pe inimă. La spitalul Marie Curie, secția de cardiochirurgie poate asigura anual aproximativ 200 de operații pentru cei mici, iar pentru a-și dubla capacitatea, e nevoie de extinderea secției.

Prin fiecare bijuterie din colecția Inima Copiilor aducem un strop de speranță și sprijin în viețile celor aflați în nevoie. Suntem bucuroși să colaborăm cu Asociația Inima Copiilor și să contribuim la construirea unui viitor pentru acești copii. Echipa Malvensky este foarte atașată de acest proiect de responsabilitate socială și mândră să-și exprime angajamentul față de comunitate, din dorința de a avea un impact pozitiv în viețile copiilor vulnerabili”, a declarat Malvina Cservenschi, fondatoarea Malvensky.

Noi credem din toată inima că România își poate trata copiii care vin pe lume cu malformații cardiace! Încă din 2006, luptăm pentru ca acești copii să primească ce este al lor prin naștere: dreptul la șanse reale să se facă bine și să se facă mari. Am primit cu emoție inițiativa echipei Malvensky de a avea o colecție de bijuterii dedicată cauzei noastre. Mulțumim pentru deschiderea și pentru energia cu care vă alăturați proiectului nostru de extindere a Secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie!”, a adăugat Alexandru Popa, președintele Asociației Inima Copiilor.

Pe lângă achiziția de bijuterii, proiectul de extindere a secției de cardiochirurgie Marie Curie mai poate fi susținut prin donații SMS și prin redirecționarea până pe 25 mai a 3,5% din impozitul pe venit.