MAAM, lider local pe segmentul echipamentelor medicale compresive, a lansat programul „Comunitatea Vindecă”, o inițiativă dedicată femeilor care au fost diagnosticate cu neoplasm de sân. Programul va oferi suport emoțional și psihoeducație printr-o serie de sesiuni săptămânale de grup.

Sesiunile vor fi susținute de Ramona Gherasim, absolvent Psihologie, și Mihaela Mîndreci, terapeut în recuperare emoțională, și vor putea fi accesate prin înscrierea la adresa vindeca@bustieremedicale.ro începând cu data de 15 mai 2024.

Programul “Comunitatea Vindecă” reprezintă o platformă de sprijin pentru femeile aflate în lupta cu cancerul la sân, oferindu-le acces la sesiuni săptămânale de grup la sediul MAAM. Aceste întâlniri sunt proiectate pentru a stimula înțelegerea și gestionarea emoțiilor, îmbunătățirea calității vieții și încurajarea unei atitudini pozitive în procesul de vindecare.

“După ce 17 ani am oferit sprijin pragmatic în stadiul post-operator, credem că a venit momentul pentru pasul următor. „Comunitatea Vindecă” propune o abordare holistică a vindecării, accentuând esențialitatea suportului emoțional și a educației psiho-sociale pentru femeile care traversează provocările impuse de cancerul la sân. Acest program oferă sesiuni săptămânale de grup, unde participantele împărtășesc experiențe, descoperă strategii de coping eficiente și identifică împreună modalități de a ușura dificultățile emoționale și psihologice apărute pe parcursul tratamentului și al procesului de recuperare”, a declarat Daniela Vișinescu, fondator MAAM.