În cadrul CES 2024, L’Oréal Groupe a prezentat AirLight Pro, un instrument de uscare a părului conceput atât pentru profesioniștii din domeniul frumuseții, cât și pentru consumatorii din toată lumea.

Dezvoltat împreună cu Zuvi, un start-up de hardware și inginerie, AirLight Pro îmbină lumină infraroșie cu aerul cald pentru a îngriji părul cu ajutorul unui flux de căldură optimizat. Potrivit testelor L’Oréal, tehnologia noului uscător de păr permite o uscare rapidă și consumă cu până la 31% mai puțină energie în comparație cu alte uscătoare premium.

”De 115 ani, L’Oréal a folosit știința pentru a inova și a oferi consumatorilor experiențe de frumusețe de neuitat, care le îndeplinesc aspirațiile individuale de frumusețe. Cu AirLight Pro, în parteneriat cu Zuvi, demonstrăm că tehnologia poate crește performanța frumuseții, îngrijind nevoile multiple ale părului și reducând impactul asupra mediului. Acesta este viitorul frumuseții pe care ne propunem să-l creăm”, a declarat Nicolas Hieronimus, CEO al Grupului L’Oréal.

”Misiunea Zuvi este să contribuie la dezvoltarea lumii prin lansarea de noi tehnologii și prin inovare pentru viitor. Cu expertiza noastră în optică, aerodinamică și design pentru electronice de larg consum, am creat un produs excepțional. Suntem extrem de mândri de munca depusă până în prezent , iar, acum, având un partener precum L’Oréal, o companie cu peste 100 de ani de experiență în îngrijirea părului și frumusețe, putem duce produsele noastre la următorul nivel. Atât în prezent, cât și în viitor, vom continua să dezvoltăm împreună tehnologii de frumusețe inovatoare”, a declarat Mingyu Wang, fondator și CEO al Zuvi.

O echipă de peste 100 de ingineri, designeri, stiliști și oameni de știință din cadrul Diviziei de Cercetare și Inovare L’Oréal și din cadrul Zuvi a contribuit la designul AirLight Pro. Spre deosebire de uscătoarele de păr convenționale, doar cu tije termice, AirLight Pro este echipat cu un motor cu 17 lame și becuri tungsten-halogen, pentru o uscare rapidă a părului ce evită căldura excesivă și risipa de energie. Prin uscarea eficientă a apei de pe suprafața părului, umiditatea din interiorul firelor de păr este menținută, rezultând un păr neted și strălucitor. Noua tehnologie a fost testată de peste 500 de persoane, cu mai multe tipuri de păr.