Hope and Homes for Children România, în parteneriat cu OPTIblu, lansează proiectul „ACASĂ vezi cu INIMA”, pentru ca 12 copii cu nevoi speciale din București să poată avea un ACASĂ al lor.  

Parte integrantă a campaniei Ambasador pentru Acasă – Când construim o casă, construim un OM, proiectul va contribui la construcția unei case familiale în care cei 12 copii instituționalizați să primească îngrijirea și educația adecvată nevoilor lor specifice. 

Astfel, în perioada 1-30 iunie 2024, pentru fiecare pereche de ochelari de copii vândută în oricare dintre cele 79 de magazine OPTIblu, vor fi donați 50 de lei către Hope and Homes for Children.  

“Proiectul ‘ACASĂ vezi cu INIMA’ ne oferă tuturor oportunitatea de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru acești copii, oferindu-le nu doar un acoperiș deasupra capului, ci și dragostea și grija unei familii adevărate”, declară Alina Bistreanu, CEO, Optical Investment Group.  

Suma necesară construirii casei familiale este de 450.000 de euro, iar clădirea va fi amplasată pe un teren pus la dispoziție de DGASPC Sector 5, în vecinătatea școlii speciale pe care unii dintre copii o urmează.  

”Parteneriatul cu OPITblu ne arată că fiecare dintre noi poate face o diferență semnificativă în viața celorlalți. Prin gesturi de solidaritate și empatie, comunitatea poate să ofere speranță și să construiască un viitor mai bun pentru cei mai vulnerabili dintre noi”, a declarat Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.