Green Start-Up, publicație InternetCorp destinată sustenabilității și dezvoltării durabile a afacerilor din România și Europa, organizează pe data de 29 iunie 2023 prima ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Forumul va aduce la aceeași masă actorii relevanți pentru strategia României de a deveni o țară cu adevărat sustenabilă și va reuni atât oficiali ai administrației publice, cât și experți de mediu și sustenabilitate, companii și startup-uri.

Printre temele ce vor fi abordate în cadrul forumului se numără accesul la capital pentru finanțarea afacerilor verzi, rolul pe care-l joacă inovația în sustenabilitate, bunele practici pentru economii verzi și multe altele.

Forumul se va încheia cu o ceremonie de premiere în cadrul căreia vor fi recunoscute eforturile inovatorilor și organizațiilor care promovează sustenabilitatea prin acțiuni concrete.

Speakerii care au confirmat prezența:

Daniel Matei – Sustainability & ESG Manager Raiffeisen Bank
Ciprian Stănescu – President & CEO Social Innovation Solutions
Teodora Mărăcineanu – Head of Marketing Electrolux România
Raluca Păun – Marketing Consultant Pehart Grup
Iulia Dorobanțu – Cofounder Charger
Mihai Rotaru – Founder & CEO Neomobility
Adrian Țuțuianu – Founder & Partner Architect Triptic Studio
Alex Burghelia – Cofounder Flip.ro
Alexandru Laibăr – Executive Director Circular Economy Coalition

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online. Înscrierile se pot face la adresa ic.events.

Evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards este organizat de Green Start-Up.ro și susținut de start-up.ro, cu sprijinul partenerilor Genesys Properties, Electrolux, ABIEC, UniCredit Bank, Autonom, Imod Flowers și cu susținerea partenerilor media The Recursive, Revista Progresiv, Social Innovation Solutions și Jurnal de Sustenabilitate.