Envisia – Boards of Elite și grupul de companii Adrem invită profesioniștii din piața de capital și de business să aplice pentru obținerea unei burse de studiu în valoare de 5.000 euro, în cadrul programului “Guvernanța Corporativă Care Creează Valoare”, derulat în parteneriat cu Bursa de Valori București. Candidații pot aplica pentru bursă până la data de 5 iunie.

Programul are obiectivul de a crește gradul de conștientizare cu privire la înțelegerea legislației și practicilor guvernanței corporative, stimularea competitivității consiliilor de administrație, promovarea bunelor practici în afaceri și dezvoltarea competențelor și abilităților specifice necesare unui membru în consiliu de administrație. Prin susținerea programului educațional, Adrem contribuie la crearea unei culturi solide de guvernanță corporativă în mediul de afaceri românesc, aliniată cu viziunea și valorile companiei.

Aflat la cea de-a patra ediție, programul “Guvernanța Corporativă care creează valoare” se adresează tuturor actorilor din piața de capital, companiilor listate la bursă, companiilor în curs de listare sau interesate de acest proces, intermediarilor, autorităților și organizațiilor relevante și instituțiilor financiare a căror activitate se intersectează cu piața de capital.

“Guvernanța corporativă este responsabilitatea și respectul companiei față de angajați, acționari și societate, iar implementarea acesteia creează valoare adăugată și pregătește compania să reziste economiei de mâine, unde barierele sunt reduse și unde consumatorul decide să fie responsabil. De aceea, considerăm că este necesar să investim în educație, cu precădere în educația profesională aplicată, dedicată leadership-ului unei organizații, prin conectarea priorităților de pe agenda consiliilor de administrație cu teme de specialitate care oferă cele mai bune practici și soluții într-un produs educațional conectat în timp real la realitățile economice prin expertiza facilitatorilor din program“, a declarat Corneliu BODEA – CEO Adrem.