Fundația Inovații Sociale Regina Maria anunță extinderea rețelei de policlinici sociale prin achiziționarea celei de-a treia clinici sociale din București. Unul dintre obiectivele noii clinici este de a atrage medici din toate specialitățile, inclusiv in contractare cu CNAS, care sa ofere asistența medicală necesară tuturor categoriilor de pacienți.

”Munca dedicată a echipei Fundației Inovații Sociale Regina Maria nu doar că reflectă nobila lor misiune, ci și răspunde la nevoile urgente ale celor mai vulnerabili membri ai societății. Sunt entuziasmat de acest nou proiect și aștept cu drag pacienții să se alăture acestui proiect special care este Fondația Inovații Sociale Regina Maria”, a declarat dr. Wargha Enayati, președintele Fundației Inovații Sociale Regina Maria, fondator Enayati Medical City și al Rețelei private Regina Maria.

Prin această achiziție, InClinic Rahova devine cea de-a treia și cea mai mare clinică a fundației, marcând o nouă etapă în furnizarea de îngrijire medicală pentru comunitate. Clinica din Rahova are o suprafață de 1.100 de metri, iar investiția a fost motivată și de interesul strategic de extindere în zonă, cartierul fiind unul dens populat și cu probleme mari sociale și medicale.

Serviciile oferite de noua clinică sunt: Cardiologie, Medicină Internă, Ginecologie, Neurologie, EMG, Dermatologie, Chirurgie generală, Pediatrie, Psihologie, ORL, Ortopedie, Gastroenterologie, Terapia durerii, Reumatologie, Urologie, Diabetologie, Oftalmologie, Endocrinologie, Kinetoterapie, Medicină de Familie și Geriatrie.

Accesul la servicii medicale este oferit tuturor categoriilor de pacienți, pe modelul implementat la Clinica Sala Palatului, incluzând pacienți cu plată, pacienți asigurați și, în curând, pacienți neasigurați.