15 copii și tineri vulnerabili sunt sprijiniți anul acesta de Fundația Hope and Homes for Children România prin intermediul Burselor DAR. Acest proiect, inițiat în 2022, este menit să descopere copiii cu rezultate remarcabile și să îi susțină în drumul spre excelență.

Bursierii anului școlar/universitar 2023-2024 sunt atât elevi, cât și studenți, provenind din București și alte județe ale țării, aducând astfel laolaltă talente promițătoare și perspective variate din întreaga țară.

Fie că este vorba de pictură, dans, sport, științe sau educație, în general, talentul nu trebuie să fie oprit de limite sociale. Ce putem noi face este să fim alături de copiii care au nevoie de suport în împlinirea talentelor lor. Bursierii DAR primesc șansa de a-și urma visurile, de a participa la competiții sau de a-și îmbunătăți aptitudinile prin accesarea de resurse care îi sprijină să devină ei înșiși”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

Valoarea fiecărei burse acordate în cadrul programului este de 2.000 de euro. Această sumă reprezintă o resursă semnificativă pentru tinerii bursieri, urmând a fi utilizată pentru susținerea și dezvoltarea talentelor lor. Pentru a se asigura că acești copii iau cele mai bune decizii, asistenții sociali ai Fundației Hope and Homes for Children lucrează îndeaproape cu beneficiarii burselor, ghidându-i în direcția potrivită și oferindu-le sprijinul adecvat.

Fundația și-a luat un angajament pe termen lung de a continua acest program de burse în fiecare an.