dm drogerie markt și Colgate desfășoară în 2024 o nouă campanie „Dințișorii Veseli”, prin care vor promova igiena orală în grădinițe din Deva, Sighișoara, Târgu Mureș, Făgăraș, și Odorheiul Secuiesc.

Între 4 și 10 martie, grădinițele din cele 5 localități sunt invitate să se înscrie în etapa de selecție, completând formularul pe site-ul dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli. Pe 13 martie vor fi anunțate grădinițele care vor primi vizita echipei dm și a specialiștilor în igienă dentară. Organizatorii mai precizează că fiecare copil va pleca acasă cu un ghiozdan plin de surprize de la dm și Colgate, fiind astfel pregătit să își păstreze zâmbetul strălucitor.

Prin campania „Dințișorii Veseli”, cei mici sunt invitați într-o aventură unde sănătatea orală este pe primul loc, dar unde învățarea vine mână în mână cu distracția, iar igiena orală devine o parte naturală și plăcută a rutinei zilnice.

„Dințișorii Veseli” este un program inițiat de dm drogerie markt cu scopul de a educa preșcolarii asupra beneficiilor igienei orale. Demarat cu o ediție pilot în primăvara anului 2019, și continuat în 2023 cu alte două ediții, programul a ajuns până acum la peste 1.500 de preșcolari din 14 localități.