Asociația Nature Talks, alături de Grădina Botanică ”Dimitrie Brândză”, a lansat proiectul Școala de vară ECO Ediția a IV-a, un program gratuit de educație de mediu, care se adresează copiilor cu vârsta între 7-11 ani, din București.

Proiectul se află deja la a patra ediție și ne bucurăm să vedem că este atât de îndrăgit de copii. Pe lângă informațiile valoroase pe care le află de la trainerii Nature Talks, cei mici petrec timp în natură, într-un spațiu minunat. Nici în această ediție nu lipsesc surprizele și premiile eco-friendly pregătite cu drag de partenerii noștri”, a declarat Teodora Iacob, președinte Asociația Nature Talks.

Școala de vară ECO se desfășoară timp de 5 săptămâni, începând cu data de 1 iulie 2024, la Grădina Botanică ”D.Brândză”. Un atelier de mediu are o durată de 70 de minute, iar pentru fiecare temă în parte trainerii Nature Talks au pregătit jocuri, machete și experimente. În timpul cursului, copiii află lucruri noi despre colectarea separată a deșeurilor, reducerea risipei alimentare și consumul responsabil de apă. La final, plantează semințe de flori în ghivece biodegradabile, pe care le iau apoi acasă.

Participarea în proiect este GRATUITĂ și se face în urma înscrierii pe platforma Nature Talks. Proiectul este susținut de Capgemini, în calitate de partener și Alka, Fino, Philips Sonicare în calitate de sponsori.