Academia de Sustenabilitate, platformă de e-learning dezvoltată de Social Innovation Solutions, a publicat un nou modul de sprijin al tranziției spre o economie sustenabilă, dedicat de această dată industriei HoReCa. Odată cu lansarea, organizația anunță că va oferi și două granturi, în valoare de 3.000 de euro fiecare, celor mai activi antreprenori care parcurg noul modul – Sustenabilitate în industria HoReCa.

”Vrem să îi ajutăm pe antreprenorii din domeniul ospitalității să reducă presiunea pe care o simt prin adaptarea la noile tendințe și norme de sustenabilitate și să găsească în aceste schimbări o adevărată oportunitate. De aceea am creat în Academia de Sustenabilitate un modul centrat pe nevoile specifice din industria HoReCa, alături de un instrument de suport pentru învățare accelerată prin cohorte și un program de granturi prin care susținem antreprenorii să transforme noțiunile teoretice despre sustenabilitate în impact concret”, a spus Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions.

Modulul HoReCa este structurat pe 8 capitole și cuprinde peste 12 ore de conținut dedicat îmbunătățirii operațiunilor, reducerii presiunii generate de schimbări legislative, creării primei strategii de sustenabilitate și îmbunătățirii reputației.

Pentru a parcurge și mai ușor modulul, vor fi organizate două grupuri de studiu (cohorte) în perioada 11.03 – 05.04 și 08.04 – 03.05. Prin participarea la cohorte, cursanții vor avea ocazia de a se conecta cu colegi de breaslă, de a schimba bune practici și de a lucra împreună la strategia de sustenabilitate. Cei înscriși vor primi, săptămânal, obiective clare, teme și vor avea ocazia să discute conținutul modulului cu echipa Academiei de Sustenabilitate.

Academia de Sustenabilitate este platforma creată de Social Innovation Solutions cu scopul de a ajuta antreprenorii din România să se alinieze la noile cerințe din piață. Platforma își propune să prezinte cum sustenabilitatea poate fi transformată într-o oportunitate de business, indiferent de domeniu.

Noul modul Sustenabilitate în industria HoReCa, asemenea tuturor celorlalte deja publicate pe platformă, poate fi accesat gratuit și necesită doar înscrierea antreprenorilor pe site cu business-ul lor.