În anul universitar 2024-2025, studenții și universitățile vor beneficia de formare în antreprenoriat, acces gratuit la materiale și resurse educaționale, sesiuni online de pregătire și oportunități de networking, prin participarea la competiția de antreprenoriat JA Gen-E, ediția națională și internațională.

Tot în acest an se vor implementa cele 9 proiecte antreprenoriale din 9 universități care au obținut finanțare prin sesiunea de mini-granturi desfășurată în luna iunie 2024.

Pentru a putea participa la activitățile desfășurate în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, profesorii sunt invitați să se înscrie până pe 31 octombrie 2024, accesând link-ul https://jar.ro/inscriere.

În anul academic 2023-2024, 43 de profesori și peste 2.000 de studenți din 27 de universități au fost implicați în program, iar 200 dintre aceștia au format echipe și au lucrat pe platforma Dreamshaper pentru a dezvolta un plan de afaceri și a-și pune în practică ideea, în cadrul competiției JA de antreprenoriat Gen-E

Din 2016, Junior Achievement (JA) România contribuie la dezvoltarea spiritului antreprenorial în mediul universitar, prin programul Universitate Antreprenorială. Cu susținerea Romanian-American Foundation, programul dezvoltă abordările antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și educația antreprenorială și pregătirea dinamică a studenților pentru piața muncii.