Junior Achievement România a facilitat în perioada martie-aprilie 2024 participarea a 420 de elevi din clasele terminale de gimnaziu sau liceu la ateliere de dezvoltare personală, menite să le creeze oportunități de a-și descoperi propriile resurse, competențe și valori. 

Atelierele au fost derulate în colaborare cu specialiști, în 21 de școli din Municipiul București și alte 11 județe concentrate în regiunile de sud și nord-est, ca parte a proiectului RE-POWER your future, organizat cu sprijinul Fundației UniCredit pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare în rândul elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani.  

Selecția școlilor gazdă s-a realizat pe baza unui set de criterii care a inclus tipul de localitate, gradul de dezvoltare economică al zonei, dar și eligibilitatea unităților școlare din punctul de vedere al Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS). 

RE-POWER your future este o inițiativă dezvoltată de Junior Achievement și Fundația UniCredit, derulată simultan pentru tinerii din 10 țări europene aflați într-o perioadă esențială pentru continuarea studiilor și la începutul procesului lor de integrare pe piața muncii. Țările participante la proiect sunt: România, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Serbia, Slovacia și Slovenia.