WALDEVAR ENERGY S.R.L  și-a consolidat poziția pe piața energetică din România, finalizând în 2023 peste 30 de proiecte fotovoltaice cu o putere de 184MW. Compania ajunge astfel la un volum total de 481 MW instalați pe teritoriul României.

Cu o echipă de peste 600 de specialiști și o flotă proprie de peste 65 de utilaje de ramming dedicate construcției de parcuri fotovoltaice, compania oferă soluții integrate la cheie pentru sisteme fotovoltaice. WALDEVAR ENERGY oferă servicii complete de proiectare, studii specializate, construcții civile specifice, instalarea structurilor fixe și a sistemelor tracker, a echipamentelor, testarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice. De asemenea, compania asigură conectarea la rețeaua electrică națională, inclusiv lucrări în rețeaua de înaltă tensiune, cu autorizare ANRE. Oferta WALDEVAR ENERGY se completează cu servicii de mentenanță post-instalare, garantând funcționarea optimă a centralelor fotovoltaice.

Viziunea noastră este să fim la frontiera inovației în domeniul energiei regenerabile, sprijinind România și Europa în atingerea obiectivelor de sustenabilitate prin proiecte realizate cu și pentru partenerii noștri. În cel mai important an energetic, WALDEVAR Energy  este dovada angajamentului și a excelenței în promovarea unui viitor cât mai verde și în reducerea continuă a costului energiei”, a declarat Christian Leonte, Director Business Development WALDEVAR Energy S.R.L.