Klap.ro, platformă online ce are ca misiune colectarea, recondiționarea, reutilizarea și reciclarea telefoanelor mobile, tabletelor, laptopurilor și a accesoriilor acestora, anunță aderarea sa la Coaliția pentru Economia Circulară – CERC. Prin această inițiativă, Klap.ro marchează o nouă etapă în angajamentul companiei de a promova sustenabilitatea și inovația în industria comerțului online, dar și de a contribui în mod substanțial la stimularea economiei circulare în România.

Suntem bucuroși să ne alăturăm Coaliției pentru Economia Circulară – CERC și să ne implicăm activ în promovarea economiei circulare în România. Klap.ro își asumă responsabilitatea de a acționa într-un mod sustenabil și de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Prin implicarea noastră în CERC, ne propunem să dezvoltăm și să implementăm practici inovatoare care să reducă amprenta de carbon și să încurajeze consumul responsabil”, spune Cristian David, CEO Klap România.

”Salutăm aderarea la CERC a Klap și ne bucurăm că eforturile noastre de a promova la nivel legislativ, dar și în mediul de afaceri,  repararea și reutilizarea echipamentelor electrice și electronice uzate sunt utile pentru companiile tinere, care pun pe prim plan inovația și încurajează consumul responsabil de bunuri si servicii, având în vedere prevenția generării de deșeuri prin prelungirea eficientă și corectă a duratei de utilizare a produselor, toate acestea reflectându-se într-o amprentă de carbon mai redusă pentru consumatorul final, dar și pentru companie”, a declarat Alexandru Laibăr – Director Executiv al Coaliției pentru Economia Circulară – CERC.

Prin aderarea la Coaliția pentru Economia Circulară – CERC – compania Klap își reafirmă angajamentul de a acționa responsabil față de mediul înconjurător și comunitate, dar și de a fi un pionier în adoptarea soluțiilor durabile în piața de business.

Klap România, alături de partenerii din CERC, își propune să contribuie la crearea unui mediu de afaceri în care produsele pot fi reparate, reutilizate, reintroduse în circuitul economic, iar la finalul ciclului de viață reciclate, reducând astfel deșeurile și impactul asupra mediului.