8 echipe, formate din studenți de la 4 universități din București, au participat în cadrul unui workshop interactiv tip Innovation Camp, organizat de Junior Achievement România, în parteneriat cu HP Inc. România. 

Pornind de la o temă de lucru primită ad-hoc și beneficiind de mentorat de la 6 consultanți voluntari HP, cei 37 de studenți au lucrat la planuri de proiect și au propus soluții, care să utilizeze tehnologia pentru a spori atât interesul tinerilor pentru subiectele studiate, dar și a oferi accesibilitate persoanelor defavorizate.  

Workshop-ul face parte dintr-un program mai amplu, HP LIFE, ajuns în România la cea de-a 5-a ediție. De la începutul acestei colaborări, programul a fost accesat de peste 135.000 de participanți care, prin intermediul platformei JA, au primit resurse moderne de studiu al antreprenoriatului. De asemenea, în fiecare an s-au organizat pentru participanții selectați sesiuni online de mentorat cu profesioniștii HP și s-au oferit finanțări pentru dezvoltarea ulterioară a proiectelor câștigătoare. Peste 20.000 din acești tineri au accesat studiile de caz, din cursurile HP LIFE, finalizând un pachet de minim 6 cursuri din cele 30 disponibile.