Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, continuă extinderea proiectului de infrastructură sustenabilă urbană, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.
La un an de la lansarea primului Pop-up de infrastructură în sectorul 3, la intersecția Bulevardului Unirii cu Nerva Traian, proiectul se extinde cu instalarea a trei noi Pop-up-uri în zone cheie din București: campusul universitar din Regie, cartierul Tei și Bd. Basarabia, în zona Arenei Naționale.
Pop-up-ul de infrastructură Regie este gândit special pentru studenți și oferă soluții sustenabile accesibile chiar în proximitatea căminelor: aparat Envipco de colectat ambalajele SGR, parcare securizată de biciclete, serviciu FanBox și stație de încărcare pentru vehicule electrice.
Pop-up-urile de infrastructură Regie și Tei sunt deja funcționale, urmând ca în luna iunie să fie deschis și cel de pe Bd. Basarabia.
Proiectul are la bază ideea că sustenabilitatea urbană nu este exclusiv responsabilitatea autorităților, ci poate fi implementată eficient prin colaborări între ONG-uri, companii private și comunități locale. Pop-up-urile de infrastructură propun o soluție rapidă, eficientă și replicabilă, ideală pentru orașele care caută să se adapteze cerințelor europene privind decarbonizarea și economia circulară.
Green Revolution invită în continuare companiile interesate de sustenabilitate să adopte și să personalizeze propriile Pop-up-uri de infrastructură, contribuind astfel la un viitor mai verde pentru toți.

Jurnal de Sustenabilitate
Publicația care se concentrează pe dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri din România.
articole recomandate