Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, McDonald’s România invită toate cadrele didactice din țară în orice restaurant McDonald’s pentru a se bucura de o cafea și un McToast.

Astfel, pe 5 și 6 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive, cu o băutură caldă și un McToast din partea echipei McDonald’s.

Cadrele didactice din România se pot bucura de această ofertă specială, optând pentru Americano 180 ml, Cappuccino 200 ml sau Espresso 60 ml și un sandviș McToast, în intervalul 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocului disponibil.

„În această zi, dorim să oferim cadrelor didactice din țară o mică dovadă a aprecierii noastre și să subliniem importanța rolului lor în societate. Mulțumim profesorilor pentru implicarea, profesionalismul și efortul lor constant în modelarea tinerelor generații”, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Prin această inițiativă, McDonald’s dorește să exprime recunoștința față de eforturile tuturor profesorilor care fac posibil progresul educațional în România.