CEZ continuă tradiția de a-și provoca angajații să înscrie proiecte CSR care răspund nevoilor comunităților din care fac parte, prin competiția internă Generatorii de Bine. Compania va aloca un buget de 10.000 de euro fiecărui proiect câștigător, iar implementarea acestora se va face până la finele anului 2023.

Continuăm să demonstrăm că #EnergiaVineDeLaOameni, de la oamenii CEZ care au surprins și anul acesta prin valoarea și numărul proiectelor înscrise în competiția internă Generatorii de Bine. Mă bucur să văd că echipa CEZ rămâne conectată la comunitatea din care provine și că a fost creativă în găsirea unor soluții cu impact relevant în domenii precum sănătatea și educația“, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Pe lângă dublarea sumei dedicate fiecărui proiect câștigător (de la 5000 euro/proiect în edițiile anterioare), în ediția 2023 a proiectului Generatorii de Bine, CEZ a apelat la expertiza Fundației Comunitare Vâlcea, care i-a sprijinit pas cu pas pe angajații CEZ în etapele de pregătire și depunere a proiectelor.

Programul Generatorii de Bine oferă voluntarilor o șansă reală de a se implica activ și noi ne bucurăm să putem contribui cu perspectiva de dezvoltare comunitară. În proiectele jurizate am remarcat dorința de schimbare și câteva soluții civice noi și relevante: de exemplu o caravană STEAM sau ateliere de literație pentru copiii din mediu rural”, a transmis Oana Meșea – Director Executiv Fundația Comunitară Vâlcea.

Proiectele Generatorii de bine 2023 vizează doi dintre pilonii strategici de responsabilitate socială CEZ: educație și sănătatea, spre beneficiul comunităților locale.